top of page

Bursa'da Etkili ve Yaratıcı Billboard Reklamcılığı

Bursa'daki potansiyel müşterileriniz üzerinde ciddi anlamda olumlu bir iş izlenimi yaratmak istiyorsanız, pazarlama hedeflerine ulaşmak için etkili bir reklam formatı seçmek gereklidir. Bursa, Türkiye'nin önemli bir iç ve dış ticaret merkezidir. Bu nedenle birçok ulusal ve uluslararası marka, tesislerini ya da operasyon merkezlerini Bursa'ya taşıyor. Ürün ya da hizmetlerinin reklamını yapmak, pazarlama kanalları oluşturmak için ise çoğunlukla Bursa'daki açık hava reklam araçlarını kullanıyorlar . Bunun başlıca nedenlerinden biri, Bursa'da yaşayanların %80'inin zamanlarını evlerinin dışında veya trafikte geçirmesi ve bu nedenle Billboard reklamlarına daha fazla maruz kalmalarıdır.




Araç sürerken ya da trafikte reklam panolarına göz atmalarının yanı sıra, reklamı çıkılacak ürün ya da hizmetin potansiyel hedef kitlesine uygun lokasyonlarda yer alması için alanları koordine ederek bu pazarlama faaliyetinden en etkili şekilde yararlanmanızı sağlıyoruz. Bursa Billboard reklam tasarımcıları, aslında insanların işaretleri bilerek görme eğiliminde olmadığını, ancak Billboard reklamlarının dışarıda vakit geçirirken dikkatlerini çektiğini belirtiyor.


Reklam panoları Bursa'daki en stratejik konumlara yerleştirildiğinden dolayı, hedef kitleyi yakalamak daha kolaydır. Yaratıcı tasarımlar ve akılda kalıcı sloganlar, reklamın uzun süre akılda kalmasını sağlar. Bu nedenle işletmeler çoğunlukla ürün ve hizmetlerini tanıtmak için Bursa'da genellikle Billboard reklamları talep etmektedir.





Billboard reklamcılığı artık her yerel markanın rekabetçi pazarda ayakta kalabilmesi için bir zorunluluk haline geldi. Billboardlar, marka mesajlarını kısa sürede farklı yaş gruplarına etkili bir şekilde iletir. Bu, aynı anda farklı hedef kitlelere yaklaşabileceğiniz anlamına gelir.


Yerel işletmelerin sınırlı bir pazarlama bütçesi vardır, bu nedenle TV ve radyo gibi ticari reklam araçlarını geniş ölçekte kullanmaları zordur. Aslında yerel tüketicileri hedeflemek istiyorsanız bu ticari mecraları kullanmanın zaten bir anlamı yok. Şehirlerin en önemli lokasyonlarına yaratıcı billboard reklamları yerleştirerek marka bilinirliğini geniş çapta artırabilirsiniz. Billboard reklamları, TV, Gazete gibi mecralardan daha ucuzdur. Bu, reklamverenlerin ürünü belirli hedef alanlarında uygun maliyetli bir şekilde pazarlamasına olanak tanır.






Büyük reklam panoları, belirli bir mesafeden kolayca görülebildikleri için etkilidir. Reklam verenler reklam panolarının çoğunda uygun aydınlatma sistemini kullandıklarından, reklamlar yalnızca gündüzleri değil geceleri de görülebilir.


Dijital reklam panoları da pazarlama faaliyetleriniz için eşsiz bir fırsat sunar. Dijital reklam panolarında hareketli metin veya videolar gösterebilirsiniz. Kullanıcıların dikkatini ürün ya da hizmetlerinize odaklayabilirsiniz. Bu nedenle reklam panoları marka bilinirliğini artırmak için en güçlü mecralardan biridir.

26 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page